سرخسی ها
سیاسی اجتماعی مذهبی. فرهنگی

 

يك كارشناس مسائل اقتصادي مطرح كرد
بدیهی است اگر رییس جمهور و دولت آینده یک برنامه اجرایی خردمندانه را ارائه کند، دستکم آثار روانی حاکم بر فضای اقتصادی کشور کاهش خواهد یافت و رشد انتظارات تورمی به سبب کاهش اعتماد به سیاست های اقتصادی دولت را می توان متوقف کرد.

شفاف: دکتر بهاءالدین حسینی هاشمی - کارشناس اقتصادی طي گفتاري اولويت هاي اقتصادي دولت يازدهم را اينگونه تشريح كرده است.

 

 

 

 

 

چند محور اساسی برای حل مشکلات و دشواری های پیش روی اقتصاد ایران باید در اولویت برنامه های رییس جمهور و دولت آینده ایران قرار گیرد که در صدر آن ایجاد سازمان ها و نهادهای مالی و بودجه ای و احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور قرار دارد تا شاهد ایجاد یک نظم مالی و بودجه دقیق و منطقی و برخوردار از منابع و مصارف کارشناسی شده باشیم.

از سوی دیگر بهبود روابط سیاسی و اقتصادی با شرکای خارجی ایران به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس و کاستن از تنش در روابط خارجی با دیگر کشورها، بهبود نظام مدیریت اقتصادی کشور و احیای نهادهای پژوهشی و شوراهای تصمیم ساز اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد.به واقع یکی از چالش های پیش روی دولت آینده برهم خوردن نظام پولی و مالی از حوزه کارشناسی است، به همین دلیل ضرورت ایجاب می کند نظام مدیریت اقتصادی کشور کارشناس – محور باشد و بر همین اساس ایجاد یک اتحاد داخلی بین کارشناسان، مسوولان و فعالان اقتصادی می تواند بخشی از فضای بی اعتمادی موجود را کاهش دهد.

 

رییس جمهور آینده باید نسبت به این واقعیت آگاهی داشته باشد که تنگناهای ایجاد شده در نقل و انتقال ارز و تحریم بانک مرکزی باید هرچه سریع تر برداشته شود و یکی از مهمترین دستاوردهای نظام اقتصادی ایران یعنی تک نرخی شدن ارز در سالهای گذشته در سال های اخیر از دست رفته، ارزش پول ملی کاهش یافته، نقدینگی به شکل بی سابقه ای بالارفته و نرخ تورم هم روند فزاینده ای به خود گرفته است.

بدیهی است اگر رییس جمهور و دولت آینده یک برنامه اجرایی خردمندانه را ارائه کند، دستکم آثار روانی حاکم بر فضای اقتصادی کشور کاهش خواهد یافت و رشد انتظارات تورمی به سبب کاهش اعتماد به سیاست های اقتصادی دولت را می توان متوقف کرد.

البته برای بازگرداندن ارزش پول ملی و اجرای سیاست تک نرخی ارز، حتما باید به قاعده عرضه و تقاضای بازار تن دهند و هرگز اجرای سیاست های دستوری را در اولویت خویش قرار ندهند. مهم این است که رییس جمهور آینده برنامه روشن و مدون و کارشناسی شده برای آزادسازی اقتصادی داشته باشد که رونق و رقابت در اقتصاد را به ارمغان داشته باشد، به شرط اینکه جریان ورودی سرمایه خارجی کشور تقویت شود و با استفاده از ابزارها و مشوق های لازم، جاذبه های ورود سرمایه گذاری خارجی به کشور بیشتر شود که لازمه این مهم شفافیت در قوانین و مقررات ناظر بر ورود سرمایه های خارجی، ثبات در تصمیم گیری های اقتصادی و اجرای یک سیاست مالی و پولی هماهنگ با رشد اقتصادی هدف گذاری شده خواهد بود.

 

یکی از مهمترین اولویت های دولت آینده به تیم اقتصادی همراه و همکار رییس جمهور آینده برمی گردد که حتما و ضرورتا باید افرادی کارآمدی در مدیریت، تخصص و دارای سوابق روشن در اقتصاد کشور باشند به نحوی که رابطه ای مناسب بین دانشگاه و محیط اقتصادی کشور برقرار شود و دیگر جای آزمون و خطا نیست.

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:33 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

اسداللهی در گفت‌وگو با شفاف:
امروز نباید افسوس این را خورد که چرا اصولگرایان در این رقابت موفق نشدند؛ بلکه باید دید چه کسانی توان ماندن در صحنه خدمت و مدیریت را دارند.
شفاف: یک نماینده اصولگرای مجلس نهم، می‌گوید: کشور نیازمند مدیرانی چون قالیباف است و از سوی دیگر خوشبختانه تخریب های انتخاباتی نتوانست چهره مدیریتی و خدمت رسانی وی را مخدوش کند.

 
غلامرضا اسداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار شفاف، ضمن بیان این مطلب و با بیان اینکه امروز زمان افسوس خوردن نیست، اظهار کرد: باید پذیرفت که اصولگرایان با برنامه ریزی و سازو کار بهتری می توانستند در صحنه انتخابات حاضر شوند؛ اما به دلیل برخی اختلافات این امر صورت نگرفت.

 
نماینده مردم تربت جام در مجلس شورای اسلامی، اجماع نکردن و نداشتن وحدت را دلیل پیروز نشدن آنان در انتخابات عنوان و تصریح کرد: آقای قالیباف در این میان صادقانه قدم گذاشته و تا آخر نیز بر عهده خود پایبند بود، همین صداقت وی می تواند نشان از این باشد که تبلیغات انتخاباتی اش نیز در راستای واقعیات بود و نه شعار.

 
وی ادامه داد: امروز نباید افسوس این را خورد که چرا اصولگرایان در این رقابت موفق نشدند؛ بلکه باید دید چه کسانی توان ماندن در صحنه خدمت و مدیریت را دارند.

 

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:30 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

جبهه پایداری با برابر سازی برای ولایت فقیه با استفاده از مفهوم انسان کامل در حال وارد شدن به گفتمانی است که منجر به گروهک شدن آن می‌شود، گفتارهایی از قبیل اینکه حکمشان را از امام زمان می‌گیرد در واقع نشان دهنده همان برابر سازی است که از انسان کامل نشئت می‌گیرد.

پایگاه تحلیل گفتمانی امید گروه سیاسی: روز جمعه مناظره سیاسی نامزدهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد این مناظره سومین و آخرین مناظره کاندیداها بود که البته نسبت دو مناظره قبلی با چالش‌هایی مواجه شد.

در این مناظره اما ما شاهد بعضی از ترفندها از سوی نامزدی بودیم که خود را به نحوی تنها میراث دار انقلاب و گفتمان انقلاب می‌داند.

او بر اینکه دیگر رقبایش اشتباه می‌کنند پایدار بود و در مناظره‌ها از تکنیک‌هایی استفاده می‌کرد که 4 سال پیش محمود احمدی نژاد در مناظره‌ها استفاده می‌کرد.

سعید جلیلی که پایداری او را اصلح خود می‌داند تمامی رفتارهای دولت‌های پیشین را در سیاست خارجی غلط می‌داند و تنها عملکرد خود را درست و کامل حساب می‌کند. او نتیجه عملکرد خود را در جامعه نمی‌بیند و اگر رقبایش مسایلی را مطرح می‌کنند به آنها می‌گوید که این حرف از اساس غلط است.

این اتفاق تا آنجا پیش رفته است که آقای ولایتی خطاب به او گفته‌است که از نظر شما همه اشتباه می‌کنند و شما درست رفته‌اید.

این اما باقی ماجرا نیست، آقای جلیلی در مناظره‌ها به جای نقد فردی که پشت تریبون قرار گرفته بیشتر دیگران را مورد اتهام قرار می‌دهد.

او با متهم سازی و فرافکنی همان کاری را می‌کند که 4 سال پیش محمود احمدی‌نژاد در مناظره‌ها انجام می‌داد، عدم پذیرش مسئولیت در دیپلماسی هسته‌ای به مانند همان عدم پذیرش تورمی است که محمود احمدی‌نژاد در 4 سال پیش داشت.

این البته یک وجه سعید جلیلی است، اینکه خود را عاقل می‌داند و ژست متفکرانه به خود می‌گیرد به مثابه همان سخن محمود احمدی نژاد است که می‌گفت من خود نخبه هستم، البته وجه دیگر آقای جلیلی و جبهه پایداری برابر سازی مفهوم ولایت فقیه است که با مفهوم «انسان کامل» صورت می‌گیرد.

در اینجا باید گفت جبهه پایداری با برابر سازی برای ولایت فقیه با استفاده از مفهوم انسان کامل در حال وارد شدن به گفتمانی است که منجر به گروهک شدن آن می‌شود، گفتارهایی از قبیل اینکه حکمشان را از امام زمان می‌گیرد در واقع نشان دهنده همان برابر سازی است که از انسان کامل نشئت می‌گیرد.

باید توجه داشته باشیم که نایب امام زمان در زمان غیبت ولی فقیه است. حال سوال این است که چگونه فردی غیر از ولایت دارای ارتباط با امام زمان است؟

دراینجا باید گفت که این اعمال جبهه پایداری نشان دهنده تندروی‌های افراطی آنها است که در نهایت منجر به ضربه زدن به رهبری و انقلاب خواهد شد. 

جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:27 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

۳۰خرداد۱۳۶۰ به روایت افراد جداشده از منافقین، اعترافات سرکرده منافقین و دستگیرشده‌ها، بازخوانی مطبوعات و گالری تصاویر و کتابخانه و معرفی شهدای این روز از دیگر بخش‌های این ویژه‌نامه الکترونیکی است.

شفاف: پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) با انتشار ويژه نامه متنوعی همچون آغاز عملیات مسلحانه منافقین از نگاه امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و مسئولین نظام و مقالات و گفت‌وگوها درباره این موضوع  پرداخته است.

۳۰خرداد۱۳۶۰ به روایت افراد جداشده از منافقین، اعترافات سرکرده منافقین و دستگیرشده‌ها، بازخوانی مطبوعات و گالری تصاویر و کتابخانه و معرفی شهدای این روز از دیگر بخش‌های این ویژه‌نامه الکترونیکی است.

پس از تصویب بررسی طرح عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر در مجلس شورای اسلامی، منافقین که می‌پنداشتند بهانه و فرصت مناسبی برای اعلام شورش علیه امام(ره) و نظام جمهوری اسلامی به دست آورده‌اند به‌سرعت به تدارک و آماده‌سازی حرکتی مسلحانه و وسیع و گسترده در ۳۰خرداد۱۳۶۰ پرداختند و ده‌ها نفر را به شهادت رسانده و صدها تن را نیز مجروح ساختند.

رجوی به هوادارانش گفته بود که ظرف چند روز، شهر را تسخیر خواهد کرد. اما بعد مشخص شد که او در محاسباتش دچار اشتباه شده است و آن مانور مسلحانه از ساعت ۴ بعد از ظهر شروع شد و اوایل شب شکست خورد!

بفیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:25 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

محمدباقر قالیباف با صدور پیامی خطاب به حسن روحانی رییس جمهور منتخب مردم ایران در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری پیروزی وی را تبریک گفت.

 

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

«ستایش می کنم خداوند را به خاطر اتمام نعمتش، و تصمیم در برابر عزتش، و حفظ و نگهداری از معصیتش» (علی علیه السلام)

ملت شریف و بزرگوار ایران؛

  امید دارم همانگونه که با نسیم حضورتان عطر مشارکت در میهن اسلامی دگر باره معنا گرفت، با نسیمی دیگر نیز درون و پیرامون ما از

 

جهل و تحجر تهی گردد و معطر به معنویت و شعور جمعی به سوی سرمنزل مقصود رهسپار گردیم. در همه این سال های در خدمت شما حاضر بودن، به کرات آموخته ام که: «گر من از دوست بنالم نفسم صادق نیست؛ خبر از دوست ندارد که ز خود با خبر است.»

در تمام آن سالهایی که با شما گذشت همراه با یکدیگر سطوری از صفحات پر افتخار این مرز و بوم را با تاسی به فرهنگ جهاد و شهادت نگاشته ایم. در همه آن سالها حرکت از شما ملت سرافراز بوده و برکت نیز به طبع آن از خداوند متعال؛ اما در خاطر مشترک ما لحظاتی نیز ثبت شده است که هنوز تاریخ در باب آن به قضاوت ننشسته است:

 

قیمت عشق نداند قدم صدق ندارد

سست عهدی که تحمل نکند بار جفا را

 

گر مخیر بکنندم به قیامت که چه خواهی

دوست ما را به همه نعمت فردوس شما را

 

گر سرم می رود از عهد تو سر باز نپیچم

تا بگویند پس از من که به سر برد وفا را

اکنون که برگی دیگر از تاریخ پر افتخار این سرزمین در حال تحریر است، بر خود واجب می دانم به یازدهمین منتخب ملت ایران، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی تبریک و تهنیت عرض نمایم و موفقیت ایشان را که نیاز حیاتی این برهه است، از خداوند منان خواستارم. امیدوارم با در نظر گرفتن مطالبات بحقِ نیمه دیگر این حماسه سیاسی، زمینه های عملی وحدت، همدلی و همبستگی ملی را فراهم آوریم؛ لیس للانسان الا ما سعی.

 

با آرزوی ایرانی سربلند

محمد باقر قالیباف

25 خردادماه ۱۳۹۲

جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:23 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

رفتار شناسی حماس بعد از پیروزی های مکرر دولت بشار اسد
رهبران سیاسی حماس که اکنون از ایران دورتر و به دولت قطر نزدیکتر شده بودند، از مقابله حکومت اسد با معارضه وابسته به محور غربی- عربی که به باور آن اخوانی بودند به خشم آمد. روابط حماس با سوریه که از یاران قدیمی این جنبش فلسطینی در نبرد با اسرائیل بود، بشدت کاهش یافت و موضع گیری رهبران این جنبش علیه شخص بشار اسد و حکومت وی افزایش یافت.

سرویس سیاسی«فردا»: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین موسوم به حماس در سال 1987 توسط شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز رنتیسی و محمد طه در جریان انتفاضه اول به عنوان شاخه فلسطینی اخوان‌المسلمین برای تقویت جبهه ضدصهیونیستی در سرزمینهای اشغالی پایه گذاری شد. عمده شهرت حماس بیشتر به دلیل انجام حملات شهادت طلبانه علیه اهداف و نیروهای اسرائیلی بود. آنچه می خوانید تحلیلی است که پایگاه تحلیلی دیدبان درباره وضعیت راهبردی این روزهای حماس دارد.
 


ایدئولوژی حماس ریشه در اخوان المسلمین مصر دارد چیزی که امروز بر ماهیت و عملکرد این جنبش تأثیری شگرف داشته است. این جنبش ابتدا دنباله رو مدل اخوان المسلمین مصر بود به این معنا كه به عنوان یك «نهاد رفاه اجتماعی» عمل می كرد؛ آرام آرام شاخه نظامی حماس تقویت شد از این رو، حماس توجه بیشتری به مبارزات مسلحانه با رژیم صهیونیستی از خود نشان داد. همین رویکرد ضداسرائیلی مبارزان حماس، محبوبیت رهبران سیاسی آن را نیز دوچندان نمود تا جایی که این گروه فلسطینی در انتخابات ژانویه سال ۲۰۰۶ مجلس این کشور با بدست آوردن بیشترین کرسی، حزب حاکم پارلمان شد و اسماعیل هنیه به عنوان نخست وزیر دولت فلسطین معرفی گردید.

 


مقاومت در برابر تجاوز صهیونیستها؛ روابط حماس با جمهوری اسلامی تقویت می شود

جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل مبارزه با اشغالگران قدس و حمایت از محور مقاومت، با به رسمیت شناختن حماس، آشکارا از این گروه فلسطینی جابنداری و حمایت مادی و معنوی نمود. [i] اوج پشتیبانی جمهوری اسلامی از حماس در جریان تجاوز 22 روزه رژیم صهیونیستی علیه ساکنین نوار غزه بود که حماس نمایندگی سیاسی و نظامی آن را بر عهده داشت. مواضع رهبران سیاسی و مذهبی در ایران، خصوصاً حمایت مقام معظم رهبری از مبارزان فلسطینی حماس در طی این نبرد سخت، روابط دو طرف را نزدیک کرد. این در حالی بود کشورهای عربی عضو اتحادیه عرب با نادیده انگاشتن جنایات اسرائیل در غزه، بی هیچ اقدام مؤثری، تنها با انتشار بیانیه خواستار پایان درگیریها بودند.


 


آغاز بیداری اسلامی؛ حماس سلاح مقاومت را بر زمین می گذارد

اما شروع بیداری اسلامی در منطقه شمال آفریقا و جنوب غربی آسیا، مشی مبارزاتی و رویکرد سیاسی این جنبش را نیز تغییر داد. رهبران سیاسی حماس با نگاه به این تحولات، ارزیابی جدیدی را از وضعیت و آینده خود در منطقه متصور بودند. پیروزی انقلابهای مصر، تونس و لیبی و گسترش اعتراضات در بحرین، یمن، اردن و عربستان رهبران این گروه فلسطینی را به این جمع بندی می رساند که با به قدرت رسیدن دوستان اخوانی آنها در منطقه، به کمکهای مادی و معنوی دولت و مردم ایران نیازی ندارند و می توانند بر روی حمایت دولت اخوانی مصر و سایر احزاب سیاسی اخوانی در کشورهای همجوار حساب باز کنند.


این تحلیلها اندک اندک جای خود را در میان مواضع و سخنرانیهای رهبران حماس باز کرد، با این وجود جمهوری اسلامی امیدوار بود تا این تغییر مواضع، بر رفتار حماس در مبارزه با رژیم صهیونیستی اثرگذار نباشد؛ چرا که برای مقامات جمهوری اسلامی این مسأله که تغییر موضع و سیاست در قبال ایران، همراه با تغییر رویکرد به اسرائیل نباشد پذیرفتنی بود. دلیل سعه صدر تهران در برخورد با ناسپاسی این گروه فلسطینی آن بود که هدف کلان و اصلی، مبارزه برای محو رژیم اشغالگر قدس بوده و هست؛ از این رو هر گروه یا جریانی که در این چارچوب عمل کند همچنانی که مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران به صراحت فرمودند، مورد حمایت جمهوری اسلامی خواهد بود.

 


جنگ علیه سوریه؛ حماس یک گام دیگر به عقب

ایران تلاش خود را برای حفظ حماس در خط مقاومت بیشتر بیشتر کرد اما آغاز درگیریهای سوریه چیز دیگری را رقم زد. سوریه که تاوان حضور و فعالیت در حلقه مقاومت را می دهد، در جنگ با معارضه گرفتار شد. معارضه ای که بیش از حمایت مردمی، به حمایت جریان غربی- عربی پشت گرم است. در واقع دولتهای غربی و عربی، که از جریان بیداری اسلامی در منطقه بیمناک و هراسان شده و رشد نفوذ و قدرت جمهوری اسلامی را به عینه مشاهده می کردند، برای انحراف در مسأله بیداری اسلامی و فشار بر ایران و حلقه مقاومت در منطقه، نمونه جعلی بیداری مردمی موسوم به بهار عربی را در سوریه ایجاد کردند. دولت سوریه نیز در مواجهه با این شورشهای دست ساخت غرب، مبارزه با معارضین داخلی را شدت بخشید.


خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس همرا با پرچم تروریست های سوریه

در این بین رهبران سیاسی حماس که اکنون از ایران دورتر و به دولت قطر نزدیکتر شده بودند، از مقابله حکومت اسد با معارضه وابسته به محور غربی- عربی که به باور آن اخوانی بودند به خشم آمد. روابط حماس با سوریه که از یاران قدیمی این جنبش فلسطینی در نبرد با اسرائیل بود، بشدت کاهش یافت و موضع گیری رهبران این جنبش علیه شخص بشار اسد و حکومت وی افزایش یافت.

جمهوری اسلامی بر اساس همان اصل کلی یعنی حمایت از محور مقاومت، به حمایت خود از بشار اسد و دولت وی به عنوان سرپل مقاومت ادامه داد. همین امر موجب نارضایتی و اختلاف بیشتر حماس اخوانی شد؛ تا جایی که هر دو طرف تمایل کمتری به همکاری دو جانبه نشان می دادند چرا که حماس تصور می نمود که دایه ای بهتر از مادر خود را یافته است.

 


دلارهای قطر؛ تغییر مشی و رویکرد حماس به مقاومت

گرچه در این میان چمدانهای دلار قطر نیز در مواضع ضدسوری و ضدایرانی حماس بی اثر نبود. جابجایی دفتر خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس از سوریه به قطر و موضع گیری ضدایرانی مشعل در اولین ورود او به نوار غزه پس از 45 سال تا حدی نقش دلارهای قطری را پر رنگتر می کند. مشعل در بازگشت به نوار غزه (بازگشتی که با شائبه های فراوانی همراه بود) خروج حماس از مشی مقاومت را نشان داد؛ و برای آنکه آب پاکی رو دست کشورهای محور مقاومت بریزد پرچم مخالفان حکومت «بشار اسد» رییس جمهور سوريه را در دست گرفته و شروع به چرخاندن پرچم کرد. اسماعیل هنیه نیز با تشکر از قطر، ترکیه، مصر و سایر دولتهای عربی با اشاره به ایران و سوریه گفت: «ما جزو هيچ محوري نبوده و نيستيم. نه جزو محور سوريه و نه ايران»[ii]



قطر، کلاهی که بر سر حماس رفت

حالا قطر، که دیگر خیالش از بابت رابطه ایران و حماس راحت شده، اهداف خود را در جهت اجرای طرح صلح عربی و سازش با رژیم صهیونیستی با عزم و جدیت بیشتری پیگیری می کند. طرحی که اساس آن بر تبادل خاک یا طرح «زمین در برابر زمین» و بازگشت به مرزهای سال 1967 است. این طرح از فلسطینی ها می خواهد تا آنان از حق مسلم خود برای مالکیت بر قلمرو کشورشان صرف نظر کنند و بی هیچ چشم داشتی آن را به دشمن اسرائیل بذل و بخشش کنند.

گرچه برخی مقامات حماس در گوشه و کنار علیه این طرح موضع گیری کرده اند اما قطر تهدید کرده که در صورت ادامه اظهارات تحریک‌آمیز رهبران حماس علیه تحرکات قطر در خصوص طرح صلح عربی، رهبران عالی رتبه این جنبش فلسطینی را از دوحه اخراج خواهد کرد. مسئولان قطری گفته‌اند که هر کس علیه تحرکات قطر سخنی بیان می‌کند باید چمدان‌هایش را بسته و قطر را ترک کند.[iii] حالا این رهبران سیاسی و نظامی حماس هستند که باید برای کلاهی که بر سر آنها رفته چاره اندیشی کنند، یا به این مسیر ادامه داده و خفت بار تن به سازش دهند یا به دامن مقاومت و مبارزه با دشمن صهیونیستی برگردند. جمهوری اسلامی همچنان امیدوار است که حماس به محور مقاومت بازگردد و در کنار دوستان دیرین خود به مبارزه با اسرائیل ادامه دهد.

 

جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:16 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

 
حسین قربانزاده: در مراسم افتتاح بزرگراه امام علی (ع) آقای دکتر لاریجانی وقتی از آقای قالیباف نام برد به شوخی علت عدم حضور ایشان را در این مراسم جمع آوری چند رای حلال ذکر کرد. حالا که نتیجه انتخابات معلوم شده آن مزاح بیشتر به واقعیت مبدل شده است. قالیباف فقط شش میلیون رای آورد اما حقیقت آن است که او خالص ترین و پاک ترین اقبال مردمی را بدست آورد. ابتدا باید یادآوری کرد که در مجموعه صداوسیما که الحمدلله کاملا عدالت بصورت دقیق رعایت شد. از سوی دیگر رای قالیباف بدلیل جریان مدعی اصولگرایی نبود که اتفاقا بیشترین ضربات را از همین دسته خورد. چنانکه گروه های سنتی اصولگرا که از نامزد دیگری حمایت کردند. گروه های دیگر اصولگرا که نام ایشان را حتی در رده سوم هم نیاوردند. گروه های مرجع مختلف دینی هم ایضا. دوستان ائتلاف هم که به پیمان خود وفادار نماندند و یا انصزاف ندادند و یا انصراف خود را بدلیل حمایت از ایشان اعلام نکردند. گروه پایداری هم که بیشترین حملات را در گذشته دور و نزدیک به سمت قالیباف نشانه رفته بود. دولت هم که از سالها پیش نذر تخریب قالیباف داشت. اصلاح طلبان هم که آتش توپخانه خود را بویژه در ماه های گذشته به روی ایشان متمرکز کرده بودند. تکلیف ضد انقلاب هم که روشن بود صدای آمریکا چندین بار مستند تخریبی علیه او پخش کرد و بی بی سی فارسی و دیگر شبکه های فارسی زبان ضد انقلاب هم که چیزی کم نگذاشتند و در تخریب چهره او از یکدیگر سبقت می گرفتند. حالا شما خواننده گرامی که مخاطب این همه تخریب بودید، قاعدتا باید با خودتان بگویید این قالیباف چه کرده که همه به او می تازند؟

رای قالیباف فقط رای به کارنامه موفق مدیریتی او بود آن هم برای کسانی که تحت تاثیر انتشار تخریب های گوناگون قرار نگرفته بودند. قالیباف دست روی زانوی خود گذاشت و بلند شد و حالا سربلند است که بدون حمایت های خاص و به رغم تخریب های گوناگون، جایگاه دوم را بدست آورد.

راستی حالا کجایند آنان که به قالیباف برچسب ساکت فتنه و تکنوکرات و ... می زنند؟ کجایند آنان که فرزند برومند شلمچه و فاو و اروند را به غربزدگی و دوری از ارزشها متهم می کردند؟

قالیباف در این انتخابات از یک سو به سکوت در فتنه متهم شد و از سوی دیگر برای امضای نامه فرماندهان به آقای خاتمی در سال 76 مورد پرسش قرار گرفت. او از یکسو بخاطر حضور هشت ساله اش در عرصه نبرد حق علیه باطل و صحنه جهاد " سرهنگ" خطاب شد و از سوی دیگر بخاطر عرضه مدیریتی و کارآمدی در شهرداری برچسب "تکنوکرات" به او زدند.

اما یک نکته با برادر جلیلی!

آقای جلیلی شما به قول خودتان و حامیان دوآتشه تان به تکلیفتان عمل کردید؟ فقط پرسش ما از شما این است که واقعا به تکلیفتان عمل کردید که انتخابات ریاست قوه اجرایی را به یک رفراندوم هسته ای تبدیل کردید؟! به تکلیفتان عمل کردید که باعث شدید از این پس برداشت همنشین خارجی شما این بشود که ایده مقاومت و کوتاه نیامدن از حق هسته ای فقط از سوی چهار میلیون و اندی ایرانی حمایت می شود؟!

برادر گرامی! گفته بودی که پشت خیمه های دشمن هستیم و نباید از این ده ضربه شمشیر عقب بکشیم. اما نگفته بودی که مصداق قرآن سر نیزه در این شباهت سازی چیست؟ حداقل شش سال است که رهبری عناوین سالها را به اولویت اقتصاد و اداره معیشت مردم اختصاص داده اند و فرموده اند که مبارزه با آمریکا یعنی کار کار و کار! بله برادر قرآن سر نیزه در پشت خیمه های دشمن آن بود که فراموش کنیم باید با کارآمدی و همت جهادی سرافکندگی درونی را به سربلندی تبدیل کنیم تا عزت مدارانه مقابل دشمن بایستیم باید از مدیر ولایی، جهادی با کارنامه و تجربه موفق مدیریتی و کارآمد حمایت کنیم تا بتوانیم آن ده ضربه شمشیر آخر را به هدف بزنیم.

آقای جلیلی پاس گل آقای روحانی را شما زحمت کشیدید.

برادر عزیز! باید بدانیم که تکلیف همیشه به فعل نیست که برخی اوقات به ترک فعل است.

 

نظرات در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
جمعه 31 خرداد 1392برچسب:, :: 1:1 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

قالیباف:
انتقاد از قهرمان بازی و ماجراجویی در سیاست خارجی/ هرکس سر و صدا کرد قصد مبارزه با مفاسد اقتصادی را ندارد
قالیباف در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه مبارزه با فساد سر و صدا ندارد هر کس در این رابطه سر و صدا کرد باید دانست که قصد مبارزه ندارد گفت:مثل این است یک شکارچی که برای شکار به کوه می رود همان ابتدا یک تیر هوایی بزند دیگر شکاری نمی ماند.
 

به گزارش خبرنگار مهر محمد باقر قالیباف چهار شنبه شب در گفت و گوی تلویزیونی با شبکه خبر سیما در پاسخ به سوالی اظهار داشت: هر وقت برای اداره کشور گروه های سیاسی با ولایت فقیه مرزبندی پیدا کردند هم به کشور و هم به انسجام کشور ضربه زده شده است.

وی یادآور شد: در دولت های قبلی به یاد دارید که به بهانه کم بودن اختیارات رئیس جمهور و یا مباحث حاکمیت دو گانه با ولایت فقیه مرزبندی درست کردند. این انتقاد من به سه دوره هشت ساله است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که حرکت به آینده نباید معطوف به گذشته باشد تصریح کرد: یک وقت گفتند قانون کفایت لازم را برای رئیس جمهور ندارد. خب برادر محترم اگر نداشت چرا نامزد شدید؟

مجری برنامه پرسید برخی نیز می گویند شفافیت لازم را ندارد که قالیباف در این زمینه گفت: به عقیده من شفافیت لازم را دارد البته اگر قانون نیاز به تفسیر داشته باشد شورای نگهبان مرجع تفسیر است. حالا اگر تفسیر کرد رئیس دولت نپذیرد این که سلیقه ای نیست قانون است.

وی با بیان این که به خاطر ضعف های گذشته فرصت ها را از دست دادیم بیان کرد: یا قانون را درست اجرا نکردند یا سیاست بازی کردند.

شهردار تهران با تاکید بر این که مردم باید باورشان این باشد که حضورشان و نظرشان مهم است و شنیده می شود بیان کرد: خوب نیست الان بگویند ما رای می دهیم اما معلوم نیست چه شود.

از قالیباف در رابطه اختلافات در دولت سوال شد که وی در پاسخ گفت: من اگر جایی اختلاف باشد اختلاف بر سر اجرای برنامه ها و منافع مردم خواهد بود هرگز سیاست بازی و مسائل حزبی و اختلافی نخواهیم داشت.

وی در انتقاد از سیاست بازی ها خاطر نشان کرد: امروز برخی از نامزدها را شما می بینید که هشت سال قبل در جهت مقابل اردوگاه امروزشان بودند چه اتفاقی افتاده که در اردوگاه دیگر قرار گرفته اند و ظرف 8 سال جا عوض بکنند این سیاست بازی است.

قالیباف در پاسخ به سوالی در رابطه با به نتیجه نرسیدن اقدام برای انتخاب گزینه واحد از طریق ائتلاف سه گانه اصولگرایان تصریح کرد: قبلا هم گفتم معنی ائتلاف این نیست که هر سه نفر مثل هم فکر کنند البته ما در مبانی یک طور فکر می کنیم. همچنین معتقدیم اگر کسی خلف وعده کند نمی تواند کار را پیش ببرد. دوستان الان باید پاسخ دهند. هرچند یکی از نامزدها کنار رفت.

وی ادامه داد: شاخص های ائتلاف سه گانه مشروعیت، مقبولیت و کارآمدی بود نتایج نظرسنجی ها هم مشخص است بنابراین باید تصمیم گیری شود اگر به غیر از وعده مان عمل کنیم چیزی جز سیاست بازی نیست چون که حق مبناست نه سیاست بازی.

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
جمعه 24 خرداد 1392برچسب:, :: 3:59 :: نويسنده : ذوالفقاری

 

خروش مردم تهران در حمایت از مدیریت جهادی+تصاویر
هواداران محمد باقر قالیباف از ساعتي پيش در سراسر کشور در میدان های اصلی شهر دور هم جمع شذه اند تا حمایت خود را از نامزد اصلح این انتخابات اعلام کنند. در تهران نيز هزاران هوادار محمد باقر قاليباف خودشان را به ميدان فلسطين رسانده اند. قاليباف هم قرار است تا دقايقي ديگر در جمع آنها حاضر شود.
شفاف:  محمدباقر قالیباف بعدازظهر امروز در اجتماع پرشور ده‌ها هزار نفر از هواداران خود در میدان فلسطین به سخنرانی پرداخت.





 
قالیباف در آغاز سخنان خود گفت: خدمت شما مردم با محبت، صبور، شهیدپرور و ولایتمدار تهران عرض خیرمقدم و تشکر دارم و همچنین به همه خانواده شهدا، ایثارگران، همسنگران و همکارانم و به همه شما مردم بامحبت و با گذشت در این شهر عرض تقدیر و خیرمقدم دارم. در یک کلام سلام به تهران و تهرانی و سلام بر ایران اسلامی. همچنین به همه هموطنان عزیزم در سراسر کشور که الان به طور مستقیم این برنامه را می‌بینند و می‌شنوند عرض ادب و احترام دارم و برای همه عزیزان آرزوی موفقیت توأم با شادابی و نشاط می‌کنم.



 
با همه مردم ایران صحبت کردم

 

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:, :: 21:47 :: نويسنده : ذوالفقاری

بقیه تصاویر در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
یک شنبه 19 خرداد 1392برچسب:, :: 17:9 :: نويسنده : ذوالفقاری
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سرخسی های هوادار قالیباف و آدرس sarakhsghalibaf.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 54
بازدید دیروز : 93
بازدید هفته : 154
بازدید ماه : 2041
بازدید کل : 82089
تعداد مطالب : 383
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1