
دکتر قالیباف در بخش هایی از این دیدارها با بیان اینکه « امروز در شهرداری تهران ما کاملا سوار بر کار هستیم و می دانیم کار را باید به کدام سمت و سو و چگونه هدایت کنیم»، گفت: همانطور که می دانید شهرداری ها بر خلاف دولت از نفت برخوردار نیستند و باید خودشان پول در بیاورند و هزینه کنند.
وی در دیدار با مراجع تقلید و آیات عظام گفت:الحمدالله با همه مشکلاتی که ناشی از تحریم و مسایل حاشیه ای در سال ۹۱بود هیچ خدشه ای بر روند کار در شهرداری تهران وارد نشد. یعنی هرآنچه که در سال نود تصویب شد برای سال نودویک بدون هیچگونه تاخیر و تغییری طبق سند سال نودویک انجام شد.
شهردار تهران اضافه کرد:با برنامه ریزی که انجام شده بود و همت همکاران و عزیزان در مدیریت شهری نه تنها کسری بودجه در مدیریت شهری نداشتیم که افزایش درآمد هم داشتیم و مطابق قانون درخواست متمم بودجه هم ارایه کردیم تا مازاد درامد را برای پیشبرد پروژه ها هزینه کنیم.
قالیباف گفت:این امر نشان داد واقعا در موضوع تحریم و فشارهای اقتصادی اگر با مدیریت درست و برنامه ریزی شده حرکت کنیم می شود مشکلات را کاهش داد.تنها اثری که تحریم در سال گذشته بر شهرداری تهران داشت که آن هم بسیار محدود بود بحث ساخت و وارد کردن جرثقال های خاصی بود که برای پروژه پل صدر باید در خارج از کشور می ساختیم و به داخل منتقل می کردیم. اما به خاطر مشکلات اداری و مکاتبات تنها ۴ ماه تاخیر داریم.
وی تاکید کرد: اگر قرار بود این پروژه در حالت عادی اجرا شود یک پروژه ۸ ساله بود اما ما این پروژه را دوساله تعریف کردیم . در نتیجه این تاخیر ۴ ماهه در زمان بندی دو اسله است نه ۸ ساله. یعنی در نوع خود یک پروژه پر سرعت است.
شهردار تهران اضافه کرد:پروژه صدر از جمله طرح هایی است که در حوزه فنی به آنها پروژه قرنی گفته می شود یعنی در هر قرن شاید یکبار این افاق بیفتد .خوشبختانه این کار بدست جامعه مهندسی ایرانی اجرا شد و افتخاری برای جامعه مهندسین کشور است .این پل بصورت تک پایه اجرا می شود تا از تمامی ظرفیت ترافیکی این بزرگراه استفاده شود.
شهردار تهران با اشاره به افتتاح بزرگراه آزادگان در جنوب پایتخت، گفت: ترافیک این بخش از جمله مشکلات تهران بود که هزینه های مختلفی از نظر زمانی، تلفات جانی و مالی به مردم تحمیل می کرد. این بزرگراه که پر ترافیک ترین محور شرقی – غربی به شمار می رود، اسفند ماه امسال افتتاح شد.
وی با اشاره به پروژه احداث بزرگراه امام علی (ع) گفت: این بزرگراه شمالی – جنوبی تهران از دارآباد تا حرم حضرت امام (ره) اجرا می شود، پیش از این بخشی از این بزرگراه از جماران تا رسالت ساخته شده بود، اما ۲۶ کلیومتر از آن باقی مانده بود که باید از وسط شهر و خانه های بسیاری عبور می کرد. در مسیر این بزرگراه بیش از هفت هزار خانه قرار داشت. طول این بزرگراه مجموعا ۳۴ کیلومتر است که دارآباد را بدون هیچ تقاطع و چراغ قرمزی به بهشت زهرا (س) وصل می کند و امیدوارم همزمان با میلاد حضرت امام علی (ع) در ۱۳ رجب امسال افتتاح شود.
وی با تاکید بر اینکه «کارهای فرهنگی که جوهره دینی داشته باشد در دستور کار ما است» به اقدامات شهرداری تهران در زمینه زنان سرپرست خانوار، مهارت آموزی آن ها ، اقدامات انجام شده در رابطه با زندان زنان، آموزش، پرورش و حل مشکلات زنان زندانی و موفقیت های حاصل از آن اشاره کرد و گفت: نتایج حاصل شده از این اقدام به گونه ای بود که قرار شد با هماهنگی دستگاه های مربوطه، این اقدامات به شکل الگویی برای استان های مختلف اجرایی شود.
شهردار تهران در رابطه با موضوع زنان سرپرست خانوار نیز تصریح کرد: ۱۰ هزار نفر از این زنان تحت حمایت شهرداری تهران قرار دارند، البته این حمایت، حمایت مالی نیست بلکه این افراد آموزش می بینند و توانمند می شوند تا بتوانند روی پای خود بایستند و مسایل اقتصادی و خانوادگی خود را حل و فصل کنند. هر ساله هزار نفر که به توانمندی مورد نظر رسیدند از مجموعه خارج و افراد جدیدی جایگزین آن ها می شوند.
دکتر قالیباف یادآور شد: در این بخش کارهای گسترده ای در حوزه پیشگیری از آسیب ها انجام شده است و مراکزی جهت نگهداری و حمایت از افراد آسیب دیده ساخته شده است. همچنین برای در راه ماندگان و بی خانمان ها گرمخانه هایی را به صورت شبانه روزی ایجاد کردیم که در زمستان امسال حدود دو هزار و ۴۰۰ نفر در شبانه روز میهمان این مراکز بودند.
وی در ادامه به ساخت پنجمین بوستان ویژه بانوان در پایتخت اشاره کرد.
شهردار تهران افزود: در تهران مناطقی داشتیم که شهرت آسیبی دارند، اقدامی که شهرداری تهران در این حوزه های آسیب اجتماعی انجام داد، این بود که کالبد آن منطقه را تغییر اساسی دادیم.
وی با ذکر مثالی، به ساخت بوستان نهج ابلاغه اشاره کرد که در محل رود دره فرحزاد ساخته شده و مزار شهدای گمنام است.
دکتر قالیباف گفت: این مجموعه یکی از زیباترین بوستان های تهران است که مورد استقبال خوب شهروندان عزیز تهرانی قرار گرفته است. فاز دوم این بوستان نیز طی هفته آینده افتتاح می شود.
وی با اشاره به ساخت پیاده راه آئینی در میدان امام حسین (ع) تهران، گفت: وضعیت و فضایی که در میدان امام حسین (ع) و میدان شهدا وجود داشت در شان نام امام حسین (ع) نبود؛ به همین منظور با فضاسازی که انجام شد، تلاش شد تا مرکزی برای گردهمایی آئینی و مکانی که تداعی کننده نام آن بزرگوار باشد ایجاد شود . در فاطمیه امسال و مراسم های عزاداری گذشته نیز جمعیت کثیری از مردم برای برگزاری مراسم های مذهبی در آنجا تجمع کردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ساخت دریاچه چیتگر در غرب تهران اشاره کرد و گفت : قبل از انقلاب می خواستند در رابطه با ساخت این دریاچه کار مطالعاتی انجام دهند اما این کار بر زمین مانده بود، امروز خوشبختانه این دریاچه با حدود ۱۳۰ هکتار سطح زیر آب ساخته شده و در روز میلاد حضرت زهرا (س) افتتاح می شود که علاوه بر تاثیرات زیست محیطی بر منطقه، می تواند به عنوان یکی از مهم ترین گردشگاه های شهر مورد توجه قرار گیرد.
قالیباف در ادامه به کاشت شش میلیون اصله درخت طی اسفند ماه سال گذشته در سطح شهر تهران و کاشت یک و نیم میلیون درخت مثمر به درخواست شهروندان تهرانی در خانه پایتخت نشینان اشاره کرد.
وی گفت: امسال پنج میلیون گل لاله در سطح شهر تهران کاشته شد و طراوت و زیبایی خاصی را به تهران بخشید. نکته مهم در این موضوع، فرهنگ بالای مردم است. علیرغم اینکه این گل ها بسیار زیبا و گران قیمت است اما حتی یک مورد گزارش نداشتیم که مردم گل ها را کنده و یا تخریب کرده باشند و این نشان می دهد اگر مسئولان کارشان را خوب انجام دهند، مردم هم به خوبی حمایت می کنند.
شهردار تهران به پیگیری موضوعات زیرساختی و حمل و نقلی در تهران اشاره کرد و گفت: در زمینه حمل و نقل، مترو و … کارها با همان سرعت گذشته در حال پیشروی است.
دکتر قالیباف از اقدامات انجام شده در زمینه بازیافت زباله در منطقه کهریزک به عنوان یکی از اتفاقات مهم در شهر تهران یاد کرد و گفت: کهریزک انبار زباله تهران بود و آلودگی زیادی ایجاد کرده بود. دریاچه ای از شیرابه در زیر زمین بود و سال ها به محل دفن زباله ها تبدیل شده بود. روزانه به طور متوسط ، شش تا هفت هزار تن زباله در تهران جمع آوری می شود که این حجم در ماه های پایانی سال – و به عنوان مثال اسفند ماه – به روزی ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن می رسد. امروز اتفاق مهمی که افتاده این است که دیگر زباله ای دفن نمی شود؛ بلکه زباله ها تبدیل به کود می شود و با همکاری خوبی که با دانشگاه تهران انجام شد و تحقیقات گسترده ای که صورت گرفت، به نتایجی رسیدیم که شیرابه ها را از زمین خارج و تبدیل به مواد غیر مضر کنیم. فکر می کنم تا دو سال دیگر، آن منطقه ای که همواره بوی تعفن داشت، کاملا پاک و به یک بوستان بزرگ تبدیل شود.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: در زمینه تبدیل زباله به انرژی تا به امروز کاری در ایران نشده بود، اما به لطف خدا اولین کارخانه سوخت زباله و تبدیل به انرژی در منطقه چهار احداث شده که می تواند روزانه ۳۵۰ زباله تر را تبدیل و سه مگاوات برق تولید کند. تصمیم داریم این شیوه را در کل شهر توسعه دهیم تا دیگر نیازی به حمل زباله ها نباشد.
مشروح دیدارهای دکتر قالیباف با مراجع عظام تقلید و علماء در قم:
- دیدار با آیت الله مکارم شیرازی
محمد باقر قالیباف شهردار تهران و عضو ائتلاف پیشرفت با حضور در قم با آیتالله مکارم شیرازی دیدار و گفتوگو کرد.
این دیدار به صورت خصوصی برگزار شد.
- دیدار با آیت الله علوی گرگانی
شهردار تهران در ادامه دیدارهای خود با علما و مراجع تقلید در قم با آیتالله علوی گرگانی دیدار کرد.
محمد باقر قالیباف شهردار تهران و عضو ائتلاف پیشرفت، که برای دیدار با علما و مراجع تقلید به این شهر سفر کرده است با حضور در دفتر آیت الله علوی گرگانی با این مرجع تقلید دیدار کرد.
وی در این دیدار به تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در شهرداری تهران در عرصههای عمرانی و فرهنگی پرداخت.
- دیدار با آیت اله سبحانی
محمدباقر قالیباف در ادامه دیدارهای خود با مراجع تقلید و علما در قم ظهر امروز در دفتر آیتالله جعفر سبحانی حضور یافت و با این مرجع تقلید و مفسر قرآن کریم دیدار و گفتوگو کرد.
- دیدار با آیت اله جوادی آملی
محمدباقر قالیباف، شهردار تهران و هیئت همراه با حضور در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با آیتالله جوادی آملی دیدار کردند. در این دیدار آیتالله جوادی آملی در سخنانی استفاده صرف از علوم تجربی را در اداره امور ناکافی دانست و گفت: ما در دورهای زندگی میکنیم که قدرت علم در دست حس و تجربه است. آنچه شما الآن در غرب میبینید یا در برخی از دانشگاهها میبینید، تماماً دانشهایی است که بر محور حس و تجربه است و کارآمدی حس و تجربه نه برای انسان کافی است، نه برای شهر انسان و نه برای کشور انسان، زیرا بخش مهم امور انسان را آن علوم تجریدی تشکیل میدهد نه تجربی.
به گزارش انعکاس، این استاد برجسته حوزه علمیه قم کارآمدی دین در عرصههای مختلف تاریخی از جمله دوران دفاع مقدس را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: این کشور مدیون کربلاست، مدیون قرآن و عترت است، مدیون دین است، اگر دین باشد پیروزی حاصل می شود، همه خطرات دوران قبل برای این بود که کشور منهای روحانیت بود، کشور منهای امام حسین(علیه السلام) بود، کشور منهای مسجد و حسینیه بود، اما وقتی دین آمد همه چیز زنده شد؛ این کارآمدی دین است و این کارآمدی را دین از خود قرآن و عترت به ما آموخت.
آیتالله جوادی آملی با اشاره به کلام حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه، مردم را ستون سیاست و مملکت دانست و گفت: همانطور که شریعت اسلامی ستونی دارد که «الصلاة عمود الدین»، همانطور سیاست اسلامی ستونی دارد، مردم ستون سیاستاند، مردم ستون مملکتاند، امام علی علیه السلام فرمود ستون دین و سیاست دین، مردماند.
وی افزود: با مردم درست سخن بگوییم، نیاز مردم را تشخیص بدهیم و نیاز مردم را برابر با فهم و شعور آنها به آنها بدهیم (یک) و کار مردم را به دست مردم بدهیم (دو) مردم را کمیته امدادی اداره نکنیم (سه) مردم با آزادی میخواهند زندگی کنند؛ با کرامت زندگی کنند نه با صدقه. کاری که از دست مردم میآید از آنها کمک بگیریم، نگوییم ما برای آنها کار میکنیم بگوییم شما چه کار دارید، ما پیشنهاد میدهیم شما پیشنهاد بدهید با هم کار بکنیم. مردم آبرو میخواهند حیثیت میخواهند حرمت میخواهند کریمانه اداره کردن، حرمت هر کسی را داشتن، با آبرو مردم را تأمین کردن، صدقه ندادن این مردم را بالا میآورد.
آیت الله جوادی آملی در ادامه سخنان خود با بیاثر دانستن تحریمهای غرب بر علیه مردم ایران، برخی ضعفهای مدیریتی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: ما به لطف الهی در کشوری زندگی میکنیم که هم از نظر مسائل کشاورزی چهار فصل است، دریا داریم، جنگل داریم، معادن داریم، ما یک صدم جمعیت دنیا هستیم ولی یازده درصد منابع در دست ماست، ما هزارها هکتار زمینهای آماده تحت کشت داریم که باران دارد ابر دارد زمین نرم است کنار دریاست ولی علوفه که انرژی هستهای نیست علوفه را هم داریم وارد میکنیم! به لطف الهی ما همه چیز داریم، حالا که همه چیز داریم نباید نگران چیزی باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: چرا دانشجویان، این هنرمندان، این عزیزان، این متفکران نباید صاحبنظر باشند و مشکلات نسل خودشان را حل بکنند؟ منتظر شغلاند نباید این طور باشد، بیکارند نباید این طور باشد؛ تجربه نشان داده که کشور را یا زهرا، یاحسین و حسینیهها هستند که در روز خطر حفظ می کند، مردمی که معتقد به شهادتاند این کشور را حفظ میکنند.
- حضور در بیت آیت الله انصاری شیرازی
قالیباف همچنین با حضور در بیت حضرت آیت الله انصاری شیرازی از این عالم عامل عیادت کرد.
- حضور در بیت مرحوم آیت الله موسوی لاری
فرزند آیت الله فاضل لنکرانی در پایان تاکید کرد: انشالله موقعیت های بزرگتری که شایسته آن هستید را عهده دار شوید و مشکلاتی که در دوره های اخیر به وجود آمده است را برطرف کنید.
آیت الله امینی در این دیدار خطاب به شهردار تهران، گفت: من پیش از این هم در مورد شهرداری تهران بسیار شنیده ام و نوعاً مردم از شما تعریف می کنند، شما شهرداری نمونه و موفق بوده اید؛ اقداماتی که در حوزه فرهنگ انجام داده اید، کارهای بسیار خوبی بوده است و اگر قبلا هم می توانستم حتما از شما تشکر می کردم.
وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و لزوم توجه دستگاه های مختلف به آن تصریح کرد: البته کمبود های فرهنگی بسیاری داریم، بخصوص انتظار است در پایتخت جمهوری اسلامی وضعیت از نظر فرهنگ عفاف و حجاب بهتر باشد که این مسئله نیاز به همکاری همه کشور دارد و از توان و عهده شهرداری به تنهایی خارج است؛ من از تلاش های شما تشکر می کنم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: فرصت را مناسب می دانم تا چند نکته ای را خطاب به تمام کسانی که می خواهند در انتخابات آینده کاندیدا شوند، مطرح کنم. کسی که می آید و انتخاب می شود با انبوهی از مشکلات از جمله مشکلات فرهنگی و اخلاقی روبرو خواهد شد. یکی از مهم ترین ضعف هایی که داریم، ضعف مسایل اخلاقی است و باید در کل کشور بر روی مسایل فرهنگی و اخلاقی سرمایه گذاری جدی کنیم.
امام جمعه قم با بیان اینکه «بیشتر مشکلات ما، حتی گرانی، تورم و … ناشی از مسایل اخلاقی است»، تاکید کرد: هر کسی که رئیس جمهور می شود و بعد از این دولت بر سر کار می آید، باید این ضعف اخلاقی را جبران کند. به همه کاندیداها توصیه می کنم در تبلیغات خود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.
آیت الله امینی یکی دیگر از مصادیق و مشکلات اخلاقی جامعه را افزایش سن ازدواج جوانان دانست و گفت: این مسایل با دادن یک وام ازدواج حل نمی شود، این یک موضوع اخلاقی و فرهنگی است و باید فکری برای حل این معضل داشت. در این زمینه به برنامه ریزی گسترده و هماهنگی همه دستگاه ها نیاز داریم.
امام جمعه قم از گرانی و تورم به عنوان دیگر مسئله مهم جامعه یاد کرد و اظهار داشت: بخشی از این گرانی و تورم معلول تحریم های خارجی و بخشی هم معلول بی برنامگی، ندانم کاری و اشتباهات ما است؛ اگر در مسایل اقتصادی بهتر عمل می کردیم امروز با مشکل مواجه نبودیم. حل این مشکل خیلی سخت است، باید بررسی کرد علل این گرانی ها چیست و چرا به وجود آمده است.
وی خاطر نشان ساخت: متاسفانه نتوانسته ایم برنامه اقتصادی منظمی داشته باشیم تا جذب سرمایه گذاری کنیم.
آیت الله امینی همچنین عنوان داشت: فکر می کنیم اگر بخواهیم به قشر فقیر کمک کنیم باید به آن ها پول بدهیم، اما فکر نکرده ایم که این پول دادن باعث تورم می شود. به گونه ای رفتار شده که اگر دولت بعدی هم بخواهد همین روش را ادامه دهد، این مشکلات ادامه پیدا می کند و اگر بخواهد شیوه را تغییر دهد با مشکلات افکار عمومی روبرو می شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه «توصیه من به همه کاندیداها این است که راه حل های عملی را به مردم ارایه دهند»، گفت: کاندیداها صادقانه بگویند مشکلات چه هست و تا چه حد می توانند این مشکلات را حل کنند. مردم ما نیز تیزهوشند؛ اگر برنامه ها را بشنوند و امیدوار شوند حتما همکاری می کنند.
آیت الله امینی در ادامه به برخی تخریب های انتخاباتی در دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: انشالله دیگر شاهد تخریب چهره دیگران که در دوره گذشته بود، نباشیم؛ در دوره قبل مناظره ای داشتیم که خیلی بد بود، ای کاش واقع نشده بود و ای کاش اگر قرار شد مناظره ای هم باشد، صدا و سیما مناظره واقعی پخش کند و نه تخریب ها را.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: ما دارای رهبری آگاه و روشنی هستیم که حامی افرادی هستند که کار می کنند.
امام جمعه قم در پایان سخنان خود خطاب به قالیباف، گفت: از شما می خواهم تا به صورت جدی وارد صحنه انتخابات شوید و پیش قدم در راه این مسایل باشید. نتیجه هم هرچه شد با خدا است.
آیتالله نوری همدانی افزود: نکته دوم حماسه سیاسی است، امروز دنیا به گونهای است که اتحادیه اروپا، آمریکا، صهیونیستها و سلاطین دست نشانده آنها در کشورهای عربی سعی میکنند به وسیله ایرانهراسی و شیعههراسی با ایران مقابله کنند، زیرا کشور ما را جلوی خود میبینند. در حوزه بینالملل نیاز داریم تا با این ایرانهراسی مقابله کنیم.
این مرجع تقلید یادآور شد: سومین نکته تأکید بر تربیت، ارشاد و اصلاح فرهنگ مردم است تا افراد صالح باشند. یعنی ایجاد جایگاههایی برای اصلاح فرهنگ و ارشاد که شما در این حوزه کارهای خوبی انجام دادهاید. نکته پایانی در کلام امیرالمونین (ع) نیز آباد کردن مملکت است.
وی همچنین تصریح کرد: این موارد فرامین اسلام است و خدمات شما نشان میدهد که در این چهار خصلت موفق بودهاید؛ به نحوی که تهران امروز با ۲۰ – ۳۰ سال گذشته قابل مقایسه نیست.
وی در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو اشاره و اظهار کرد: کسانی باید در انتخابات آینده کاندیدا شوند که افرادی شجاع، با فرهنگ و حماسهساز باشند و بتوانند موضوعات اقتصادی، گرانی، تورم، بیکاری و مسایل بینالمللی را حل کنند.
آیتالله نوری همدانی با اشاره به تعدد افرادی که میخواهند در انتخابات شرکت کنند، افزود: من به برخی از دوستان پیشنهاد کردم افرادی که برای انتخابات اعلام آمادگی کردهاند، دور هم بنشینند و کریمانه، خالصانه و خاضعانه افرادی را که در میان آنها شایسته هستند جدا کنند و ببینند چه کسی شرایط لازم را دارد تا به میدان بیاید.
وی ضمن ابراز امیدواری بر اینکه زمینهای فراهم شود تا حماسه سیاسی مورد نظر رهبر معظم انقلاب محقق شود، افزود: اینکه ۲۵ نفر کاندیدای انتخابات باشند، باعث تشتت آراء میشود و امیدواریم تقریب در بین این افراد انجام شود.
این مرجع تقلید جهان تشییع در پایان خطاب به شهردار تهران گفت: امیدوارم دفعه بعد که شما را میبینم، تبریک این موضوع را بگویم که کسی آمده که جهاد و حماسه را ایجاد کرده است.
- دیدار با آیت اله حسینی بوشهری
آیت اله سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزههای علمیه کشور نیز در دیدار با دکتر قالیباف با اشاره به اقدامات و خدمات شهرداری تهران، گفت: اتفاقات تهران در مقابل چشم همه هست و من – به دلیل نوع کاری که دارم و باید هفتهای چند بار به تهران بیایم – این اقدامات و تلاشها را میبینم؛ فکر میکنم کمتر کسی باشد که این موفقیتها را ببیند و به یاد شما نیفتد.
وی به عهدنامه مالک اشتر که حضرت امیر المونین (ع) در آن بر روی چهار نکته تأکید ویژه داشتند اشاره کرد و گفت: این چهار دستور لازمه یک مدیریت توانمند و قوی، چه در جایگاه شهرداری و چه سایر مسئولیتها است. نخست توجه به آبادانی شهرها و مراکزی که مردم در آن ساکن هستند؛ یعنی جایی که جلوههای آبادانی آن برای مردم دیدنی باشد. این در مقابل کسانی است که میگویند اسلام به دنیا نمیاندیشد. یک مقایسه کلی میان قبل و بعد از انقلاب نشان میدهد که سمت و سوی آبادانی چگونه بوده است.
مدیر عالی حوزههای علمیه سراسر کشور یادآور شد: نکته دوم در اینکه، باید توجه کرد مسئول جامعه فقط مسئول آبادانی نیست، بلکه باید کار فرهنگی را در کنار کار عمرانی انجام داد؛ در غیر این صورت تفاوتی میان ما و کشورهای غیر اسلامی نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری، نکته سوم در عهد نامه مالک اشتر را دشمنشناسی عنوان کرد و گفت: هر حرکتی با یکسری دشمن مواجه میشود، کشور ما با تحریمها و کینهورزیها روبرو بوده و این کشور سالها مقاومت کرده است. یکی از موضوعات مهم دشمنشناسی و مقاومت کردن است. نکته بعدی اینکه برای عمران و آبادانی چرخه مالی لازم است یعنی گرفتن خراج از مردم و تأمین مالی؛ چون تا این چرخه مالی نباشد کاری پیش نمیرود.
آیتالله حسینی بوشهری خطاب به شهردار تهران گفت: خوشبختانه شما جزو موفقین هستید که با پشتکار و دلسوزی، موفقیتهای بسیار به دست آوردهاید؛ ما برای اداره کشور به این فاکتورها، یعنی همان دلسوزی، پشتکار و انعطافپذیری نیاز داریم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه «دنیا به ایران به عنوان کشوری که باید الگو باشد نگاه میکند»، اظهار داشت: البته ما نتوانستهایم آنچه مورد خواست مقام معظم رهبری بوده است را ارائه دهیم، تنها رهنمودهای ایشان نیز نمیتواند یک شبه این الگو را بسازد، بلکه مدیران باید گوش به فرمان باشند و به این رهنمودها عمل کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین اظهار کرد: نکته دیگر غفلتی است که گاهی اتفاق میافتد، باید بدانیم خواستگاه انقلاب حوزه و روحانیت است، نمیتوانیم جامعهای را تعریف کنیم اما خواستگاه اصلی آن را فراموش کنیم. اگر روحانیت و حوزه را از انقلاب منها کنیم، هویت آن از بین میرود. اگر کسی در دوره دفاع مقدس شهید میشد، با این نگاه بود که امام (ره) نایب امام زمان (عج) است و یک امر تعبدی انجام داده است.
مدیر عالی حوزههای علمیه سراسر کشور در پایان تأکید کرد: خوشبختانه شما به این موضوعات توجه دارید و امیدوارم بتوانید با حفظ موفقیتهای گذشته، گامهای موفقیتآمیز بیشتری بردارید.
- دیدار با با آیت الله العظمی موسوی اردبیلی
شهردار تهران در جریان دیدار با مراجع عظام تقلید در شهر قم با آیت الله العظمی موسوی اردبیلی دیدار و گفت و گو کرد.
آیت الله العظمی موسوی اردبیلی در دیدار با شهردار تهران، تصریح کردند: اخبار و گزارش هایی که از تهران می شنویم بسیار خوشوقت کننده است و الحمدلله معلوم است که برای این کارها فکر شده و با برنامه ریزی انجام می شود، از این جهت به شما تبریک می گویم.
این مرجع تقلید عالم تشییع در ادامه خطاب به شهردار تهران، تاکیدکردند: کارهای شما نشان از این دارد که مردم از اقدامات شما راضی هستند؛ رضایت خلق خدا نیز رضایت خدا را به همراه دارد.
آیت الله العظمی موسوی اردبیلی در پایان افزودند: امیدوارم خداوند شما را عاقبت به خیر کند و همیشه در کارها موفق باشید.
- دیدار با آیت الله شهرستانی، نماینده آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله شهرستانی سید جواد شهرستانی، نماینده آیت الله العظمی حسینی سیستانی در ایران در دیدار با محمد باقر قالیباف، گفت: شما از جمله مدیران موفق هستید و خداوند توفیقات بسیاری به شما داده است و توانسته اید اقدامات بزرگ و مهمی را در پایتخت جمهوری اسلامی انجام دهید. افرادی که حتی یک بار تهران را دیده باشند، روند تغییرات و به روز شدن تهران را درک می کنند.
وی با اشاره به موضوع آلودگی هوای پایتخت، خطاب به شهردار تهران گفت: شما توانایی حل این موضوع را دارید، به عنوان یک توصیه به شما عرض می کنم برای این موضوع نذرکنید تا انشالله در سمت های بالاتر، در طی یک دوره سه – چهار ساله مسئله آلودگی هوا را که باعث آسیب های بسیاری برای شهروندان است، حل کنید. انشالله خدا حتما این نذر شما را برآورده خواهد کرد.
- دیدار با آیتالله سید محمدجواد علوی بروجردی
محمد باقر قالیباف در جریان سفر به شهر مقدس قم، با حضور در آیتالله سید محمدجواد علوی بروجردی، استاد برجسته حوزه علمیه قم با ایشان دیدار و گفت و گو کرد.
آیت الله علوی بروجردی در این دیدار خطاب به شهردار تهران، گفت: شما از سرمایه های بزرگ انقلاب و یک حجتی برای شخصیت های اجرایی کشور هستید؛ حدیثی از حضرت امام حسن عسگری (ع) داریم که می فرمایند ما حجت خدا بر مردم هستیم و فاطمه (س) بر ما ائمه حجت است.شما هم باتوجه به خدماتی که داشته اید حجتی برای مدیران اجرایی هستید.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اقدامات و فعالیت های شهرداری تهران، یادآور شد: در گذشته برخی می گفتند باید پایتخت منتقل شود؛ مشکلات بسیار است اما شما کارهای شاقّی که اصلا ممکن نبود را عملی کردید و زندگی نه در شمال تهران که در جنوب تهران هم جاری شد.
وی در ادامه تصریح کرد: شما الگویی برای همه شهر ها شدید به شکلی که الگو برداری از تهران توسط شهرداری های سراسر کشور کاملا محسوس است. این در شرایطی است که ما می دانیم شما چه شرایطی دارید و چه مشکلات بودجه ای و مالی بر سر راه شما قرار داشته است؛ ولی بحمدالله شما توفیق بسیار بزرگی داشتید.
آیت الله علوی بروجردی خاطر نشان ساخت: ما به اقتضای سنمان، شهرداران بسیاری را در قبل و بعد از انقلاب دیدیم، اما هیچ کس نتوانست مثل شما موفق باشد؛ همیشه دعایتان می کنیم و امیدواریم از این ظرفیت در سرتاسر ممکلت استفاده شود.
دانلود گزارش تصویری دیدار دکتر محمدباقر قالیباف با مراجع عظام تقلید و علماء در قم (مجموعه یک)
دانلود گزارش تصویری عیادت دکتر قالیباف از آیت اله انصاری شیرازی (مجموعه دو)
احسنت به قالیباف .ایشون در همه اقشار مقبولیت لازم وکافی را دارند پس …پس…ایشونه رئیس جمهورن اگه باور ندارین نظرسنجی هارو ببینید یکیش همین سایت تبیانه ضمن آنکه نظرسنجی های صداوسیما وزارت اطلاعات و…هم نظرسنجی تبیان رو تایید می کنن .
با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر اززحمات شما طرفداران گرامی
لطفا در صورت تمایل به سایت ما به نشانی http://www.mypakdasht.com مراجعه نموده و علاوه بر تبادل لینک /powerpoint قطره ای از دریای افتخارات دکتر قالیباف را دانلود و با ذکر نام سایت ما در سایت ارزشمند خود قرار دهید
با تشکر
با سلام وخسته نباشید به سایتتان سرزده ام واقعا عالیست همواره بروزبوده وسایت کلی نگری دارید ضمنا از همینجا از استاد گرانقدرم مرد بسیار شریف ودوست داشتنی جناب تقی بنی مصطفی که از افراد بنام پاکدشت وخانواده محترم ایثارگرهستند ومطمئنم که دلسوزانه با این سایت همکاری دارند وهرجا کارنیک سالم وخداپسندانه هست حضوردارند صمیمانه تشکر می کنم
سلام
شرح کامل دیدارهای دکتر قالیباف با علما و مراجع تقلید را در چند سایت خواندم و لذت بردم.
ضمن تقدیر وتشکر از شهردار محبوب تهران، به نظرم تایید و تمجید علما و مراجع از عملکرد شایسته ایشان و تقدیر از ایشان و همچنین دعاهای خیری که برایشان داشتند و غیره، حجت را بر همه ما تما ممی کند که از نظر مراجع و علمای حوزه، فرد اصلح و کسی که میتواند شایستگی حرکت قوی و سریع ایران اسلامی در مسیر درست آن را داشته باشد، کسی نیست جر دکتر قالیباف
صحبت های ارزنده بسیاری از مراجع عظام، از جمله آیت الله العظمی مکارم شیرازی، جوادی آملی و … بسیار گویا و شفاف است.
پیش بسوی خلق یک حماسه سیاسی با انتخاب دکتر قالیباف برای ریاست جمهوری ایران عزیز
با ارزوی ایرانی مقتدر و پیشرفته در عرصه داخلی و خارجی و الگوی پیشرفته جهان اسلام
سلام
منو باعنوان «حامی مجازی دکتر آقا محمدباقر قالیباف »لینک کن.یاعلی مدد